Missie & Visie

Binnen Volker Stevin Kabelwerken Railinfra vormen de missie en visie het uitgangspunt voor de wijze waarop wij een project aanpakken.

 

VSKR Maasvlakte 2

Missie

Volker Stevin Kabelwerken Railinfra staat voor kwaliteit en expertise op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van de ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur langs het spoor. Het is onze ambitie om op ons vakgebied de beste te zijn. Met onze mensen, vooruitstrevende technieken en een klantgerichte benadering ondersteunen we de klant optimaal in zijn behoefte. Veiligheid staat hierbij voorop. Samen met onze klanten leveren wij een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Visie

Met het stijgende gebruik van het spoor worden meer eisen gesteld aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Specifieke spoorverbindingen voor hogesnelheidstreinen en goederenvervoer zorgen voor meer diversificatie. Metro- en tramlijnen worden doorgetrokken tot (ver) buiten de stadsgrenzen. Een kwalitatief hoogwaardige railinfrastructuur is dus een vereiste. Daar wil Volker Stevin Kabelwerken Railinfra aan bijdragen.

 

VSKR Voorburg

Zo moeten onze bedrijfsprocessen steeds beter aansluiten op die van onze klanten. Operational excellence is een basisvoorwaarde waarbij veiligheid en risicomanagement een gegeven zijn. Ons succes zit in de competenties van onze mensen. Mensen die het leuk vinden om bij ons te werken. Uiteindelijk zijn wij liever de beste dan de grootste. Goede samenwerking met onze klanten en andere partijen is van cruciaal belang voor het slagen van de projecten en het verkrijgen van toekomstige opdrachten.

Om onze voorsprong te behouden, werken wij vanuit een marktgerichte focus die gebaseerd is op klantwensen, marktkansen en co2 reductie.

 • Contact

 • Volker Stevin Kabelwerken Railinfra
  Rietgorsweg 6, 3356 LJ Papendrecht
  Rietgorsweg 6, 3356 LJ Papendrecht
  T +31 78 644 16 44
  F +31 78 644 16 40
  E info@vskr.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.